Avoimia työpaikkoja: 

Kesälle meillä myymälässä olisi tarvetta usealle reippaalle kausityöntekijälle. Pirtsakka, iloinen ja asiakaspalvelutaitoinen jos kuvaa juuri SINUA, niin meidän mielestä olisit loistava lisä meidän porukkaan!
Sinulta toivoisimme myös kykyä ja halua toimia osana mukavaa ja rentoa työporukkaa. Paineensietokykyä tarvitaan kiireen keskellä ja ahkera ja pelkäämätön ote työntekoon jouhevoittaa työpäiviä.
Oma auto tai muu kulkine olisi hyvä omistaa leipomon sijannin vuoksi ja plussaa olisi, jos sinulta löytyisi hygienia- ja/tai anniskelupassi.
Työtehtäviin kuuluu kaikki myymälän työt, kuten hyllytys, myyntityö, astiahuolto ja tietysti asiakaspalvelu. 
Etsimme työntekijöitä erimittaisiin työsuhteisiin, jotka alkavat aina huhtikuun alusta ja päättyvät syyskuun loppuun.
Jos tunnistit itsesi meidän etsimäksi henkilöksi, laita vapaamuotoista hakemusta tulemaan meille päin! Haastattelemme ja täytämme paikkoja sitä mukaan kun saamme haastateltua hakemuksista valikoituneita! Eli nopeus on valttia!
Hakemuksia myymälän puolelle ja heränneitä kysymyksiä voi laittaa sähköpostitse osoitteeseen : jenni.hakkinen@kauraleipa.fi

 

Keittiössä olisi myös kesäksi paikkoja auki työtä pelkäämättömälle ja reippaalle kokille/keittiö työntekijälle.
Työkokemusta ja koulutus alalta olisi eduksi, mutta ei pakollinen, riittää että intoa ja paloa oppia keittiön askareita löytyy roppa kaupalla!
Jos kiinnostus heräsi voit laittaa hakemuksen tulemaan sähköpostitse meidän Ellulle ,elina.kuiri@kauraleipa.fi